stiri Braila – debraila.ro

Violatorul copilei din Lacu-Dulce, la mana judecatorului | Consilier municipal: „Castrarea chimica este singura solutie!”

O minora de doar 12 ani a fost violata de un barbat de 39 de ani, care fusese in vizita la tatal fetitei. Mai bine de 12 ore a tinut-o monstrul pe copila alaturi de el.

Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, un brailean de 43 de ani din cartierul Lacu-Dulce a sesizat la Politie disparitia fiicei, pe care o creste singur. Un vechi amic care il vizitase a plecat impreuna cu micuta care se juca in fata casei.

Dupa o noapte de chin, duminica dimineata, in jurul orei 07:00, minora s-a intors acasa cu hainele murdare de sange. Fusese abuzata sexual intr-un imobil.

Politistii au pornit imediat pe urma principalului suspect: Marinica Leonard Iordache, in varsta de 39 de ani, cu ani grei de inchisoare la activ. Recidivistul a fost prins, luni, intr-un bar din cartierul Hipodrom, in apropierea fostei discoteci „Millenium”, fiind retinut pentru 24 de ore.

Marti, procurorul l-a prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, violatorul urmand sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Cazul fetitei a generat sute de comentarii pe retelele de socializare. Si consilierul municipal Florica Lungu (PND) s-a numarat printre cei care si-au exprimat punctul de vedere, aratand ca „singura solutie impotriva acestor bolnavi mintali este castrarea chimica”.

Comentarii