stiri Braila – debraila.ro

Vineri si sambata, politistii braileni „au defilat” | Peste 300 de persoane legitimate si 220 de masini trase pe dreapta

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si liniste publica.

Astfel, in zilele de 10 si 11 februarie, politisti, impreuna cu jandarmi, au actionat atat pe raza municipiului, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor antisociale si a incalcarilor regulilor de circulatie.

Pe timpul actiunilor, au fost verificate 44 de unitati economice tip discoteca si cafe-bar, verificati 7 agenti de paza, legitimate 306 persoane, 41 fiind controlate corporal sumar, si au fost oprite in trafic 220 de autovehicule. Totodata, au fost testati cu aparatul etilotest 43 de soferi.

Echipele participante au constatat o infractiune si 111 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 34.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 77 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 13 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 13 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar restul la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au retras 3 certificate de inmatriculare si au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Comentarii