stiri Braila – debraila.ro

Vineri si sambata, politistii braileni au dat amenzi de aproape 25.000 de lei

In zilele de 4 si 5 mai, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat, atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 47 de societati comerciale, au fost legitimate 280 de persoane si au fost oprite in trafic peste 200 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 80 de soferi.

Totodata, oamenii legii au constatat 74 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 24.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 49 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 14 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 11 la alte acte normative.

Comentarii