stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | USR s-a pozat cu podul de la Braila: Barna si Drula, pe santier! | Ministrul Transporturilor, fascinat de „o sarma”: „Cat are diametrul? Dar n-ati spus grosimea unei sarme”

Catalin Drula, ministrul Transporturilor, s-a aflat, joi, pe santierul podului suspendat peste Dunare, fiind insotit de seful sau de partid, Dan Barna – presedintele USR si vicepremier. Cei doi au intarziat o ora la intalnirea cu ziaristii, cerandu-si scuze si dand vina pe subordonati pentru situatie. 

Pe repede inainte, ministrul Drula l-a luat la intrebari pe reprezentantul constructorului, care a promis ca podul va fi gata, cu tot cu drumurile de legatura, pana in decembrie 2022.

Catalin Drula, sub privirea atenta a lui Barna, a insistat cu privire la sarmele care formeaza cablurile de la pod, cerandu-i interlocutorului sa spuna „cat are diametrul o sarma”. Dupa ce a primit lamuriri si pe subiecte mult mai importante – precum infiltratiile de la blocul de ancoraj, ministrul a revenit la sarma: „Dar n-ati spus grosimea unei sarme…”.

La vizita pe santierul celui mai important proiect de investitii din Romania ultimilor 30 de ani au participat si USR-istii de pe plan local, respectiv prefectul Catalin Ciocan si Catalin Stancu, liderul USR Braila si presedintele Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

Comentarii