stiri Braila – debraila.ro

VIDEO SOCANT | PRIMELE IMAGINI dupa crima: Georgiana a fost UCISA cu pruncul in pantece | Criminalul avea cutitul infipt in piept si intreba de telefonul lasat la amanet, in timp ce tanara era moarta la cativa metri

Tragedie in comuna Maxineni! La doar 27 de ani, Georgiana, o tanara care numara cu nerabdare zilele pana o sa-si tina pruncul din pantece in brate, a fost ucisa cu salbaticie. Cumnatul acesteia a injunghiat-o cu un cutit in zona inimii, iar apoi a incercat sa se sinucida. 

Georgiana era insarcinata in luna a noua si locuia impreuna cu barbatul, in varsta de 30 de ani, care i-a adus sfarsitul. Fratele ucigasului munceste in strainatate, adunand bani pentru fericirea si linistea familiei care urma sa se mareasca.

In zorii zilei, cu putin timp inainte de ora 04:00, tanara l-a surprins pe individ in timp ce incerca sa incendieze locuinta. Se pare ca cei doi ar fi avut mai multe discutii in contradictoriu legate de gospodarirea casei care apartine celor dai frati si mamei lor – plecata la munca in Italia.

„Presupusul autor a dorit sa incendieze casa, victima l-a surprins si a apelat 112. Atunci, presupusul autor a lovit victima, dupa care a avut o tentativa de suicid”, a declarat Marinela Cosnita, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Doua lovituri de cutit in zona inimii i-au fost fatale Georgianei. Cand a vazut ca victima nu mai sufla, barbatul a incercat de mai multe ori sa-si ia viata, folosind acelasi cutit.

„El a incercat sa o impiedice sa sune la 112. Cel putin acestea sunt declaratiile lui. A folosit un cutit de bucatarie de aproximativ 25 cm, provocandu-i femeii doua plagi cardiace. Atunci cand a vazut consecintele faptelor lui, a incercat sa se sinucida. In prima instanta, si-a sectionat bratul, insa sangerarea nu a fost suficienta pentru a-i provoca decesul. Apoi a incercat sa isi taie gatul, insa nu a reusit, neatingand vasele mari din acea regiune. A treia tentativa a fost faptul ca si-a infipt cutitul in osul stern. Asa a si ajuns la spital!”, a relatat medicul chirurg Dragos Voicu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta.

Tot Voicu a precizat ca o echipa complexa de chirurgi l-a operat pe tanar, reusind sa ii salveze viata. Dupa ce starea de sanatate ii va permite, acesta va fi audiat de procurori si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Anchetatorii sustin ca, in trecut, cumnatul victimei a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Socant este faptul ca, potrivit unor imagini surprinse la sosirea echipajului medical la locul crimei, individul ranit grav era interesat de un telefon pe care il amanetase, in timp ce la cativa metri zacea trupul neinsufletit al Georgianei. 

ATENTIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Comentarii