stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Scene rupte din filmele western au fost surprinse de camerele de supraveghere, pe strazile Brailei

UPDATE 25 august, 08:45 / Camerele de supraveghere ale Politiei Locale au surprins scenele desprinse parca din filmele western. Stapanul calului le-a spus politistilor ca animalul, care era legat in fata casei, in Lacu-Dulce, a fost lovit de o minge, moment in care s-a speriat si a luat-o la galop.

24 august, 16:30 / Un cal inhamat la caruta, dar fara nicio persoana „la bord”, a gonit pe strazile orasului, miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 16:30. S-au inregistrat numeroase apeluri la 112.

„Masinile erau oprite la semafor, la Comuna din Paris, iar calul a intrat printre ele, cu viteza. Daca trecea vreo masina, facea prapad. Toti soferii trageau ba stanga, ba dreapta, ca sa nu iasa cine stie ce. Calul, sincer, parea sa fie batut”, ne-a transmis un sofer care se afla in trafic.

Animalul a galopat din cartierul Lacu-Dulce pe soseaua Ramnicu-Sarat, intreptandu-se spre bulevardul Dorobantilor, printre masinile aflate in trafic. La intersectia Republicii cu bulevardul Independentei, calul a lovit usor trei masini stationate.

Comentarii