stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | PRAPAD in Pisc: patru case au fost mistuite de flacari | Focul a pornit de la o soba dintr-o baie | Care sunt PAGUBELE

Un incendiu violent a izbucnit, luni dupa-amiaza, in jurul orei 16:30, la o casa din cartierul Pisc, in zona din spatele Stadionului Progresul.

Flacarile s-au extins cu repeziciune si la alte trei locuinte din vecinătate, pompierii luptand cu focul mai bine de trei ore.

Interventia, o adevarata desfasurare de forte pentru ISU „Dunarea”, a fost una extrem de dificila. Pompierii au ramas fara apa si au fost nevoiti sa realimenteze de mai multe ori.

In aceste conditii, Companiei de Utilitati Publice „Dunarea” i s-a cerut sa mareasca presiunea la hidrantii din cartier.

Din fericire, nu au fost inregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul la ora 19:41, tot atunci stabilind si cauza probabila – respectiv o soba in functiune dintr-o baie lipoveneasca, care a fost lasata nesupravegheata.

Pagubele sunt insemnate:

– la casa de la care a pornit incendiul au ars circa 60 mp acoperis – invelit cu tabla si bunurile din doua camere;

– la a doua casa au ars mobilierul din doua camere si acoperisul din lemn acoperit cu tabla

– la a treia casa au ars mansarda unde functiona un atelier de broderie (sapte masini de brodat, materiale textile), bunuri din doua camere si o baie de la etajul 1;

– la a patra casa au ars circa 20 mp. acoperis din lemn acoperit cu tabla;

VDEO AICI (imagini transmise live)

Comentarii