stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | PLAN ROȘU de intervenție în Brăila: 22 de RĂNIȚI | Un autocar cu cetățeni moldoveni a intrat într-un TIR care staționa pe DE 584, la Bărăganul | TIR-ul fusese implicat într-un accident, cu doar câteva ore înainte

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, imediat după miezul nopții, pe drumul european 584, la intrare în comuna Bărăganul, dinspre Însurăței.

Un autocar cu 72 de pasageri, cetățeni din Republica Moldova, a lovit remorca semnalizată a unui TIR care staționa pe șoșea. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, TIR-ul aflat pe carosabil fusese implicat într-un accident rutier cu doar câteva ore înainte de impact.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție la ora 00:40, iar la fața locului au ajuns nu mai puțin de 11 ambulanțe, dar și echipaje ISU. În sprijinul salvatorilor brăileni au venit și 2 ambulanțe din județul Ialomița, dar si echipaje ISU Ialomița si ISU Galați.

22 de pasageri din autocar au fost răniți, primind îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi fiind transportați la spital cu diverse politraumatisme.

Ceilalți pasageri au fost transportați la Căminul Cultural din Bărăganul, de unde vor fi preluați de un alt autocar.

Șoferul autocarului, un cetățean bulgar de 47 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul a fost blocat în totalitate timp de câteva ore.

Autocarul plecase din Chișinău și urma să ajungă pe litoralul românesc.

VIDEO CLICK AICI

Comentarii