stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Perchezitii la Braila: 100.000 de tigarete de contrabanda CONFISCATE

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au efectuat, miercuri, 28 martie, perchezitii domiciliare la doua adrese de pe raza municipiului, la persoane despre care existau informatii ca faceau contrabanda cu tigari.

Oamenii legii au stabilit ca suspectii O.V. si I.M., in varsta de 58, respectiv 47 ani, ambii braileni, desfasoara activitati de colectare, transport, depozitare si comercializare de produse accizabile supuse marcarii, cunoscand ca acestea provin din contrabanda, obtinand astfel, in mod ilicit, beneficii financiare.

Astfel, in data de 28 martie a.c., politisti de frontiera, in baza autorizatiilor emise de catre Judecatoria Braila, au desfasurat doua perchezitii la domiciliile persoanelor suspecte.

In urma perchezitiilor a fost descoperita si retinuta cantitatea totala de 98.020 tigarete diferite marci, de provenienta R. Moldova si fara timbru de acciza, in valoare totala de 24.775 lei.

In cauza, fata de cei doi braileni sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii de infractiuni asimilate infractiunii de contrabanda, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Totodata, cercetarile continua sub coordonarea procurorului de caz in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

 

 

 

Comentarii