stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | O soferita a intrat intr-un Ford Mustang, intre Insuratei si Baraganul | Mustang-ul era intr-o coloana de peste 10 astfel de bolizi

Accidentul rutier s-a produs in seara zilei de sambata, in jurul orei 21:00, pe drumul european 584, intre orasul Insuratei si comuna Baraganul.

Potrivit primelor informatii, o soferita din Bulgaria, care se deplasa dinspre Slobozia spre Braila, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde a acrosat un Ford Mustang, lovindu-l in roata din fata. In urma impactului, Mustang-ul a ramas pe partea carosabila, insa autoturismul Alfa Romeo a sarit de pe sosea, ajungand intr-un canal de irigatii in care se afla foarte putina apa.

Soferita, care ar fi adormit la volan, a scapat fara nicio zgarietura, insa mama acesteia, aflata in masina, a fost ranita, fiind transportata la spital.

Niciunul dintre conducatorii auto nu au consumat bauturi alcoolice, fiind testati cu aparatul etilotest.

Autoturismul Ford Mustang circula intr-o coloana de peste 10 astfel de bolizi, care se intorceau din Republica Moldova. Soferii au dus daruri unor copii sarmani din tara vecina. 

 

Comentarii