stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | MOMENTUL in care sunt furati cei 500.000 de lei din masina afaceristului brailean | Hotii au spart luneta cu tocul unui pistol

Doi barbati care au furat o suma uriasa de bani dintr-o masina parcata pe o strada din cartierul Lacu-Dulce sunt cautati de politisti.

Pagubitul este un afacerist brailean, patronul unei firme de distributie tigari.

Momentul in care indivizii au spart luneta autoturismului si au sustras gentile in care se aflau nu mai putin de 500.000 de lei a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.

Furtul s-a petrecut, luni dimineata, in jurul orei 08:00, pe strada Miron Costin, in apropiere de Soseaua Ramnicu-Sarat, zona Tug Center.

Autoturismul Volkswagen Touareg a fost parcat de proprietar la aproximativ 100 de metri de sediul firmei, in fata casei mamei sale. La scurt timp, indivizii cautati de oamenii legii au coborat dintr-o masina si au incercat sa sparga geamurile laterale, insa, dupa cateva incercari nereusite, au lovit luneta cu tocul unui pistol, au luat gentile si s-au facut nevazuti.

La fata locului, politistii au gasit trei cartuse nepercutate de arma neletala, cazute, cel mai probabil, in momentul in care a fost sparta luneta.

Banii furati erau incasarile firmei pagubitului.

 

 

Comentarii