stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | „Lumea stie, dar nu zice nimic! Sunt multe semne de intrebare” | RAZBUNAREA, motivul atacului care l-a ucis pe Sorin Serbu

La doua zile de la moartea lui Sorin Serbu, braileanul care a fost batut crunt, in noaptea de sambata spre duminica, pe o strada din suburbia londoneza Ilford, cei care l-au lovit cu batele de baseball, fara mila, sunt de negasit. „Brutal si prelungit”, asa descriu politistii din Londra atacul.

Ancheta se afla la inceput si se misca greoi. Oamenii legii au facut un apel la cei care pot oferi informatii cu privire la atacatori. Spera ca exista persoane care au filmat scena extrem de violenta si vor face publice imaginile.

Este clar ca atacul a fost unul premeditat. Batele de baseball folosite ar fi avut cuie batute, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.

Cum am precizat in articolul de luni, care a dezvaluit identitatea barbatului gasit intr-o balta de sange, preluat de multe publicatii britanice, printre care Daily Mail si Daily Mirror, atacatorii, in numar de 8, ar fi tot romani.

La scurt timp dupa ce a iesit din localul „Global Romanian Club”, unde avea loc un concert de manele, Sorin a fost inconjurat de barbatii care aveau fetele acoperite cu cagule. Totul s-a intamplat la cateva sute de metri de club, in apropierea unei biserici.

„Lumea stie, dar nu zice nimic! Ca se ascund, le frica sa nu aiba probleme. Aveau cagule si nu cred ca o sa mai fie vreo sansa de a mai iesi ceva la iveala. Noi ne-am gandit si cum de era singur. El tot timpul era cu lume multa dupa el, mereu avea prieteni cu el. E dubios ca a ramas singur, mai ales ca el nu avea masina. Eu nu inteleg de ce a ajuns el acolo (n.r. la locul atacului). Locuia la 5 km de club, in niciun caz nu se hotarase sa ajunga acasa pe jos. Sunt multe semne de intrebare”, ne-a spus unul dintre apropiatii lui Sorin Serbu, sub protectia anonimatului.

Barbatul a povestit ca, in urma cu aproximativ o luna de zile, la o petrecere, in Londra, braileanul ar fi avut o altercatie cu un boxer din Iasi, pe care l-ar fi taiat cu un cutit pe spate si pe maini. De atunci, cel agresat l-ar fi sunat de nenumarate ori pe Sorin, amenintandu-l cu moartea.

Totodata, mai exista si alte variante care circula in randul celor care l-au cunoscut pe tanar, insa toate sunt legate de o razbunare.

Sursa citata a mai precizat faptul ca unii vorbesc despre o grupare de proxeneti din Ploiesti, care ar fi avut, in urma cu ceva timp, un conflict violent cu Sorin. „Braileanu” ar fi fost filat si pus la pamant atunci cand a fost prins singur.

Comentarii