stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | La nevoie, CASCADOR | Brailean LUAT PE CAPOTA unui Jeep de cei care i-au vandut cartuse de tigari umplute cu polistiren, cuie si cartoane

Un tanar brailean care a vrut sa-si cumpere cateva cartuse cu tigari moldovenesti a ajuns sa fie tarat zeci de metri pe capota unui Jeep.

Scena surpinsa de camerele de supraveghere a avut loc, joi, in asa-numita piata a basarabenilor din Galati, dupa ce barbatul a incercat sa-i opreasca pe cei care au vrut sa-i vanda cartuse pline cu polistiren, pet-uri, cuie si cartoane.

„Din cand in cand, imi mai iau tigari de aici, ca sunt mai ieftine. M-a acostat o fata, intrebandu-ma daca vreau tigari, o fata imbracata in rosu. I-am zis ca da, m-a intrebat cate, i-am zis ca vreau 20-30 de pachete. Mi-a zis ca, cu cat iau mai multe, mi le da mai ieftin, cu 8 lei”, a povestit braileanul V.I..

Vanzatoarea i-a luat banii si a luat-o la fuga, insa tanarul nu s-a lasat si s-a aruncat pe capota autoturismului in care se suise cea care „l-a tepuit”, in incercarea de a-si recupera banii.

„Mi-a luat banii, mi-a adus o punga cu… A zis ca se duce sa-mi aduca restul si mi-am dat seama ca ceva nu-i in regula. Am fugit dupa ea. Am vazut-o cand s-a urcat in masina, ca era o fata. Am fugit dupa masina, ca au demarat in tromba. M-am urcat pe capota, in fata, si a inceput sa mearga, cu viteza, pe capota cu mine. Nu voia sa opreasca nicicum sa imi dea banii”, a mai precizat pagubitul.

Aflati in zona, politistii locali au plecat in urmarirea Jeep-ului. Soferul si femeia au abandonat masina si s-au facut nevazuti. La scurt timp, la fata locului a aparut proprietarul autoturismului, un galatean, care le-a spus oamenilor legii ca habar nu are ce s-a intamplat.

In portbagajul Jeep-ului au fost gasite cinci pachete de tigarete de diferite marci, zece pachete pline cu polistiren si cuie si sapte pachete de forma unui carton de tigarete, confectionate din carton, invelite in folie neagra si pline cu ambalaje, cartoane, peturi, cuie si polistiren.

Comentarii