stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Injuraturi ca la usa cortului de la pedofilul din Obor | Dupa ce, in trecut, a batjocorit doi baietei, a iesit din puscarie si a pus ochii pe alti doi minori

Eliberat conditionat din inchisoare in urma cu doar cinci luni, unde a stat ani buni pentru ca a intretinut relatii sexuale cu doi minori, ambii baieti, de 10 si 11 ani, Serban Dumitru, un brailean de 36 de ani, nu a putut sa-si stapaneasca pornirile bolnave.

In seara de luni, 9 octombrie, in jurul orei 19:30, monstrul cu chip de om a vrut sa batjocoreasca alti doi baietei, in varsta de 9 si 11 ani. A pus ochii pe ei intr-un loc de joaca din cartierul Obor, ademenindu-i intr-un spatiu mai retras, spre linia de cale ferata.

Dumitru a profitat de naivitatea copilasilor, promitandu-le ca le va da „o bacnota de 20.000 de euro” daca il vor insoti. Ajunsi in locul cu pricina, la adapostul intunericului, braileanul si-a manifestat dorintele ticaloase, bagandu-i mana in pantaloni si mangaindu-l pe fese pe cel mai mic dintre minori.

Speriati, copiii au luat-o la fuga, reusind sa ajunga la casele lor. Baietelul pe care l-a atins pedofilul i-a povestit mamei sale grozavia prin care a trecut. Femeia i-a alertat pe oamenii legii, care, in scurt timp, au reusit sa puna mana pe barbat. L-au gasit la domiciliu, unde au efectuat si o perchezitie.

„Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de corupere sexuala a minorilor, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva”, anunta, marti dimineata, Inspectoratul de Politie Judetean.

Anchetatorii, in frunte cu procurorul de caz, de la Parchetul de pe langa Judecatorie, s-au lovit de tacerea lui Serban Dumitru. In fata judecatorului de drepturi si libertati, a negat categoric savarsirea faptei.

Cu probe solide la dosar, dupa cum a declarat procurorul Marius Iacob, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatorie, instanta a hotarat, marti, arestarea preventiva a barbatului, care a ajuns in Arestul IPJ.

„In antecedenta penala a inculpatului se regasesc savarsirea infractiunilor de viol, savarsita tot asupra unui minor, si de act sexual cu un minor”, a mai mentionat sursa citata.

Cand a fost scos din Judecatorie, pentru a fi dus in spatele gratiilor, Dumitru a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor, injurandu-i. O politista il sfatuia dascaleste sa taca.

Comentarii