stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Incendiul din Centrul Vechi, stins dupa ore intregi: locuintele a 12 familii care stau in chirie, avariate de apa

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, in Centrul Vechi, podul unei cladiri cu doua etaje de pe strada Rosie fiind cuprins de flacari. Interventia pompierilor a durat mai bine de patru ore, timp in care fumul gros a cuprins intreaga zona, fiind invizibil chiar si din alte cartiere ale municipiului.

Imobilul care apartine „Fondului Locativ” a fost evacuat, iar cei 37 de chiriasi, respectiv 12 familii, au innoptat la rude, prieteni sau la Adapostul de noapte din Vidin. Desi flacarile au distrus doar podul cladirii, locuintele au fost avariate serios de canitatea uriasa de apa folosita de pompieri.

O autospeciala a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” a ramas peste noapte in fata imobilului, pentru a preveni o eventuala reizbucnire a incendiului.

Pompierii urmeaza sa stabileasca pagubele, dar si de la ce a pornit focul pentru a carui stingere au fost folosite nu mai putin de 5 autospeciale cu apa si spuma si o autoscara.

Comentarii