stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | In weekend, jandarmii braileni au intervenit in forta la sediul Fiscului | Doi barbati veniti sa-si plateasca taxele au batut o angajata

Doi barbati veniti sa-si plateasca taxele au batut o angajata a Fiscului, care ii conducea in camera de audiente. Scenariul apartine Jandarmeriei, care, sambata dimineata, au desfasurat un amplu exercitiu de antrenament al efectivelor, cu scopul de a gestiona potentiale situatii de risc.

Astfel, exercitiile au avut loc la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice, dar si la Serviciile Fiscae Orasenesti din Faurei, Ianca si Insuratei.

Oamenii legii au pus la punct un scenariul exercitiului: Doi barbati, nemultumiti de plata unei taxe, solicita primirea in audienta, insa, pe un hol al institutiei, o agreseaza pe angajata care-i conducea in camera special amenajata in acest sens. Se actioneaza butonul de panica, iar grupa de interventie intervine si imobilizeaza persoanele in cauza, care sunt conduse la sediul inspectoratului, in vederea luarii masurilor legale.

Jandarmii braileni au trecut cu brio de provocarea actiunilor de interventie si imobilizare a unor indivizi, care, prin faptele lor, pot pune in pericol siguranta unor persoane sau pot degenera si periclita siguranta obiectivului pazit.

„Acest exercitiu este o dovada in plus care confirma colaborarea, fara disfunctionalitati, care a existat de-a lungul timpului, intre cele doua institutii. Multumesc jandarmilor braileni pentru ca s-au aplecat asupra elementelor de risc care pot sa apara in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Braila, unde, dupa cum bine stiti, se manipuleaza valori foarte mari”, a declarat, la sfarsitul exercitiului, Mihaela Ciorasteanu, seful Fiscului.

Comentarii