stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Gorghiu, liberalilor din Polivalenta: „Mai aveti un brailean, Mihai Tudose… Nu-l aplaudati, va rog! Podul peste Dunare, tot o guvernare PNL il va face”

Senatorul Alina Gorghiu, unul dintre liderii PNL care le-au vorbit celor aproximativ 3.000 de membrii de partid aflati in Sala Polivalenta, miercuri seara, la vizita electorala a presedintelui Klaus Iohannis, l-a mentionat, in timpul discursului, pe fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar ProRomania. Atunci cand oameni din sala au inceput sa aplaude, parlamentarul le-a cerut sa nu o faca.

„Si, sa nu uit… Mai aveti un brailean, Mihai Tudose, care scrie interesant pe Facebook. Nu-l aplaudati, va rog! Dar scrie interesant pe Facebook in ultimele zile, tot cere demisii”, a spus Gorghiu de la tribuna amenajata in Polivalenta.

Alina Gorghiu, care ocupa fotoliul de vicepresedinte al Senatului, i-a transmis un mesaj lui Tudose, legat de podul peste Dunare, investitie al carui contract a fost semnat in ultima zi de mandat a politicianului brailean la Palatul Victoria.

 „Vreau insa sa ii spun un lucru, ca podul, podul peste Dunare tot o guvernare liberala il va face, sa stiti de la mine lucrul acesta!”, a concluzionat liderul PNL.

Comentarii