stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | FUM ca la incendiu pe STRAZILE BRAILEI | Asa arata autoutilitara cu ITP de la ECO | Primarul, in 2017: „Doar lucruri noi!” | TUPEUL directorului ECO: „Va fi vazuta pe strazi si in zilele ce urmeaza. Are ITP”

La sfarsitul anului trecut, Consiliul Local Municipal, actionarul majoritar al operatorului de salubritate ECO, a aprobat alocarea a aproximativ 2 milioane de euro din banii municipalitatii pentru o majorare de capital a firmei.

De atunci, primarul Marian Dragomir a tot vorbit despre dotari impresionante la ECO, care ar urma sa faca din Braila un oras mult mai curat. La sfarsitul anului trecut, edilul promitea „masini colectare gunoi, automaturatoare, masina aspirat frunze, perii, 600 containere, doar lucruri noi”, aratand ca „societatea va fi dotata cu cele mai moderne utilaje”.

Cum insa de la vorbe la fapte e cale lunga, unii braileni au aratat cum se vede marea schimbare a lui Dragomir din salubritate pe strazi. Mai multe filmulete in care apare o autoutilitara a ECO circuland in diferite zone din municipiu au fost postate pe retelele de socializare, generand sute de comentarii.

Masina operatorului de salubritate lasa in urma o imensa dara de fum, mai multi internauti criticandu-l pe edil pentru ca permite existenta unei astfel de situatii, in ciuda faptului ca aminteste mereu de utilaje moderne atunci cand vine vorba despre gunoiul din oras.

Enumeram cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare: „Eu daca am folii pe masina, imediat imi ia talonul si imi da amenda… wc-urile astea umbla nestingherite pe sosele… Domnule primar, cu 5 borduri si 10 leduri nu se face primavara!” / „Foarte bine ca o filmeaza si posteaza… este o forma de protest impotriva autoritatilor care ne trateaza in felul asta.” / „Joia trecuta era in cartier Brailita adunand gunoiul si lasand in urma mult fum, ca nu se vedea nimic pe strazi.” / „E prototip. Merge pe carbuni!” / „Politie e oarba?” /”Zici ca e godin!” / „Cum dracu a trecut masina asta de ITP?” / „Primul postac al Brailei nu zice nimic?”.

In ciuda evidentei, directorul ECO, social-democratul Ionut Marius Pisica (foto), face <<o promisiune>> aproape incredibila celor care au pus la zid firma pe care o conduce: „Mai mult ca sigur va fi vazută pe strazi si in zilele ce urmeaza. Are totul valabil, ITP, asigurare RCA.”

Pisica, citat de Ziarul Obiectiv, afirma ca autoutilitara va fi reparata saptamana viitoare si ca nu exista o alta care sa o inlocuiasca.

Comentarii