stiri Braila – debraila.ro

VIDEO La un pas de tragedie / Gravidele ranite in accidentul de la intrare in statiunea Lacu-Sarat, in afara oricarui pericol

UPDATE 23:40 / Gravidele ranite in accident sunt in afara oricarui pericol. La fel si cei doi copii, o fetita de 4 ani si un baietel de 5 ani, ambii scapand doar cu escoriatii.

Soferita „Opel-ului”, in varsta de 23 de ani, este asistent medical, fiind insarcinata in 3 luni si jumatate. A ramas internata in Sectia Ortopedie, suferind o fractura la glezna.

Politista de la Rutiera, in varsta de 31 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, s-a ales cu un traumatism cranian, insa sarcina nu i-a fost afectata. Femeia este insarcinata in 6 luni.

UPDATE 19:55 / 7 persoane au ajuns la spital. Doua gravide si doi copii, in Opel, restul ranitilor in Ford.

UPDATE 19:35 / 5 raniti, printre care doua gravide si doi copii, au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente, conform primelor informatii. Una dintre gravide este politista la Serviciul Rutier.

Accidentul a avut loc pe drumul european 584, in dreptul benzinariei Petrom.

Un autoturism marca Opel, in care se aflau gravidele si copiii, a vrut sa vireze stanga pentru a intra in statiunea Lacu-Sarat, insa soferita nu s-a asigurat in momentul efectuarii manevrei, moment in care a lovit in plin un Ford, care circula dinspre Braila spre localitatea Albina.

Soferul Fordului a ajuns si el la spital.

19:10 / Accident grav la iesire din Varsatura. Cel putin trei raniti. La locul accidentului este prezent si un echipaj de descarcerare.

Comentarii