stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Fata de 17 ani ar fi consumat SUBSTANȚE PSIHOACTIVE și s-a urcat la volan | Fratele ei, cu un an mai mic, A MURIT – tragedia de pe Șoseaua Baldovinești

Tragedie pe Podul de la Apollo. Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața, luni seara, după ce mașina în care se afla a sărit de pe Șoseaua Baldovinesti, chiar la urcarea pe pod, pe sensul mers spre B-dul Dorobanților. Autoturismul a ajuns pe spațiul verde, oprindu-se milimetric de unul dintre blocurile ANL. 

În mașină se aflau doi frați – o fată și un băiat, ambii minori.

Chiar la urcarea pe pod, venind dinspre strada Comuna de Paris, autoturismul a acroșat un stâlp, a ieșit de pe șosea și a ajuns pe spațiul verde, între pod și bloc.

Potrivit primelor informații, se pare că la volan s-ar fi aflat sora băiatului mort în urma impactului. Fata are 17 ani și a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Se pare că tânăra ar fi condus autovehiculul”, susțin polițiștii.

Martorii susțin că mașina circula cu viteză excesivă.

Fata a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest. Dacă în primul caz, rezultatul a fost negativ, în urma celei de a doua testări ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive. Astfel, tinerei de 17 ani i-au fost recoltate probe biologice.

„Este un copil mort în boscheți!”, afirmă un martor în timp ce filmează primele momente din intervenția salvatorilor.

Pompierii ajunși la fața locului au găsit cadavrul băiatului într-un tufiș, lângă autoturism. Din nefericire, echipajul medical a putut doar să constate decesul, cadavrul fiind transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a mai transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Comentarii