stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Sotia si fiicele lui Stanel Corbu, printre victimele gravului accident de la Garii cu Grivitei

Cinci persoane, printre care si sotia si cele doua fiice ale lui Stanel Corbu, liderul gruparii interlope din Lacu-Dulce, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in intersectia strazilor Garii si Grivitei, in jurul orei 15:15.

Ceilalti raniti, doi tineri de 18 ani, se aflau intr-un Ford care a lovit masina condusa de sotia lui Corbu, insa, conform primelor informatii, vina apartine femeii, care nu a acordat prioritate de dreapta.

Soferita, de 43 de ani, conducea un autoturism marca Renault pe strada Garii, spre Bulevardul Independentei, iar la intersectia cu strada Grivitei a virat stanga, fara sa acorde prioritate de dreapta, moment in care s-a ciocnit puternic cu un Ford, care venea pe Garii, dinspre Independentei.

Duduia Corbu si cele doua fiice, de 12 si, respectiv, 26 de ani, au fost transportate cu ambulantele la Unitatea de Primiri Urgente, la fel si soferul Fordului, in varsta de 19 ani, si pasagerul din dreapta, tot de 19 ani.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La spital, s-a cerut prezenta mascatilor, de teama unui conflict, dupa ce rudele familiei Corbu au ajuns la unitatea spitaliceasca, unde se afla si soferul Fordului.

In cauza s-a intocmit dosar penal din culpa.

Sursa video: Facebook

Comentarii