stiri Braila – debraila.ro

VIDEO – exclusiv | SCENE SOCANTE la Braila | Un frizer este BATUT CU BOXUL de un barbat caruia i-a cerut sa stea la coada

Frizerul unui salon dintr-o zona centrala a Brailei a fost snopit in bataie de un barbat pe care a refuzat sa-l tunda „la ordin”. Incidentul a avut loc pe 8 septembrie.

Agresorul, pe numele sau Razvan Veisel, a ajuns la salon in jurul orei 18:00, desi fusese programat la o ora anterioara. Atunci cand frizer de 24 de ani i-a spus ca are alti clienti care asteapta, majoritatea copii, barbatul a vazut negru in fata ochilor, injurandu-l si scuipandu-l pe angajatul salonului.

Pentru ca refuzat sa mai fie umilit, frizerul l-a rugat sa plece pe scandalagiu, numai ca situatia a degenerat. In fata mai multor persoane care asteptau la tuns, barbatul s-a napustit asupra tanarului, lovindu-l cu pumnii si picioarele in zona fetei si toracelui.

De parca nu ar fi fost de ajuns, individul si-a pus pe unul dintre pumni un box metalic.

Doua angajate ale salonului l-au scos pe frizer din ploaia de lovituri care nu mai contenea. Dupa ce i-a aplicat „corectia” celui care a indraznit sa-l trimita la coada, a iesit din salon de parca nu s-ar fi intamplat nimic, printre cele doua femei care au reusit sa opreasca bataia.

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu traumatism cranio-facial si contuzii la torace si umarul stang, leziuni care au necesitat 3-4 zile de ingrijiri medicale.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru lovire si alte violente, cercetarile fiind pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunal.

 

Comentarii