stiri Braila – debraila.ro

VIDEO – exclusiv | JAF cu cagula pe Calea Galati, la o casa de schimb valutar: individul a batut-o pe casiera si a luat 2.800 de euro! | A fost prins de un politist chiar cand o lovea pe femeie

Jaf ziua-n amiaza mare la o casa de schimb valutar de pe Calea Galati, la doi pasi de intersectia cu bulevardul Independentei.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, un individ care purta cagula si sapca a batut-o pe casiera si a reusit sa fure suma de 2.800 de euro.

Alertat de un trecator, un politist de la Ordine Publica a intrat in incinta casei de schimb valutar chiar atunci cand femeia era lovita de barbat. Omul legii ar fi gasit banii sustrasi in buzunarul de la geaca individului.

Femeia, in varsta de 49 de ani, a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca barbatul care a jefuit casa de schimb valutar are 34 de ani si este din judetul Galati. Acesta a fost dus la audieri, urmand, cel mai probabil, sa fie retinut.

Se pare ca individul a asteptat ca femeia sa iasa din incaperea securizata, moment in care s-a napustit cu pumnii si picioarele.

Comentarii