stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Exclusiv | DETALIILE rafuielii din Brailita: ploaie de pietre si teci de macete lasate in strada! | S-a tras cu un pistol cu bile de cauciuc | De la ce a pornit conflictul

 Rafuiala cu macete, bate si pietre in cartierul Brailita, chiar pe Calea Galati, intre strazile Mircea Malaeru si Walter Maracineanu. Doua autoturisme au fost distruse si abandonate in trafic, sambata seara, dupa un conflict intre doua gasti de cartier.

Potrivit unor surse judiciare, in cele doua masini se aflau niste tineri veniti din Chercea pentru a vorbi cu o persoana care locuieste in zona unde a avut loc conflictul violent si care s-ar fi aflat in spatele unui atac asupra imobilului unui apropiat al lor. In urma cu o saptamana, o locuinta din Ansamblului Buzaului ar fi fost atacata cu pietre.

Se pare insa ca nu a fost rost de discutii, mai multe persoane ar fi iesit din curtea individului cautat si s-ar fi napustit asupra autoturismelor marca Ford si Mercedes.

Unul dintre cei aflati in masina a fost impuscat in picior cu un pistol cu bile de cauciuc, insa a suferit rani superficiale.

Mai multe teci de macete au fost gasite de politisti la locul incidentului, dar si bucati de scanduri si pietre de mari dimensiuni.

Inspectoratul de Politie Judetean nu a oferit multe detalii, rezumandu-se la a comunica faptul ca „au identificat si depistat trei persoane implicate”, care au fost duse la audieri.

„In acest moment de desfasoara activitati pentru identificarea si depistarea tuturor persoanelor implicate si stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, anunta IPJ.

VIDEO AICI!

Comentarii