stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Elevă de la “Aslan” BĂTUTĂ de o altă elevă | Agresoarea învață la “Edmond Nicolau” | Poliția s-a autosesizat

O elevă de 15 ani a Colegiului Național “Ana Aslan” a fost bătută, joi după-amiază, de o altă adolescentă, elevă a Liceului Tehnologic “Edmond Nicolau”.

Incidentul s-a petrecut după orele de curs, într-o zonă din apropierea liceului unde învață victima. Imaginile ne-au fost transmise de către părintele unei eleve de la “Ana Aslan”, revoltat de faptul că un astfel de incident a avut loc chiar lângă unitatea de învățământ.

Pe imagini se observă cum agresoarea, în vârstă tot de 15 ani, o trage de păr pe cealaltă adolescentă, iar apoi se năpustește cu o ploaie de pumni în zona capului și a feței, lovind-o însă și cu piciorul.

Martori la incidentul violent au fost mai mulți elevi. Eleva de la “Edmond Nicolau” se oprește din lovituri abia atunci când un băiat strigă: “Băgați-vă și despărțiți-le!”.

Poliția s-a autosesizat, transmițându-ne că a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe. Mai mult decât atât oamenii legii se vor deplasa la liceele unde învață cele două fete.

“Reprezentanții Biroului Siguranța Școlară și ai Biroului Proximitate se vor deplasa la unitățile de învățământ din care fac parte elevele implicate în eveniment pentru relaționarea cu conducerea acestora și efectuarea de activități specifice în vederea prevenirii unor astfel de incidente”, potrivit IPJ.

VIDEO CLICK AICI

Comentarii