stiri Braila – debraila.ro

VIDEO |“Dorei” plomband o groapa plina cu apa | Primarul Dragomir, REACTIE TRANSANTA: “I-am cerut patronului sa ii dea afara pe idioti”

Doi muncitori de la “Micatis”, firma care a castigat licitatia pentru reparatii stradale, au fost filmati in timp ce puneau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa, pe o strada din municipiu.

Imaginile au fost postate pe o retea de socializare, devenind virale.

In timp ce un cetatean se arata revoltat si stupefiat de modul in care angajatii firmei patronate de afaceristul Aurel Gropeneanu isi faceau treaba, cei doi “Dorei” nu s-au oprit din a-si duce la bun sfarsit isprava. Mai mult decat atat, unul dintre muncitori ii spune celui care filmeaza ca procedeaza conform “dispozitiei primite de la Primarie”.

La scurt timp dupa publicarea filmuletului pe internet, primarul Marian Dragomir a reactionat virulent, tot pe retelele de socializare.

Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, edilul i-a numit “idioti” pe cei doi angajati ai “Micatis”, relatand faptul ca i-a cerut lui Aurel Gropeneanu sa ii concedieze.

“Acum cateva minute i-am solicitat proprietarului Micatis sa ii dea afara pe idiotii care puneau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa pe o strada. Nu ma intereseaza ca este firma lui si sunt angajatii lui cand afecteaza imaginea unui oras prin lucrari in bataie de joc. Solicit celor de la tehnic si dirigintelui de santier sa urmareasca permanent lucrarile si sa nu mai permita astfel de prostii. Normal ca nu se plateste asa ceva”, a precizat Dragomir.

Primarul Dragomir a mai aratat ca patronul firmei de asfaltari i-a transmis ca cei doi “Dorei” vor fi dati afara.

 

Comentarii