stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Doi braileni ARESTATI PREVENTIV dupa un flagrant al procurorilor antimafia: prinsi in timp ce vindeau etnobotanice

Doi braileni au ajuns, miercuri, in spatele gratiilor, in arest preventiv, dupa ce au fost prinsi chiar in timp ce vindeau etnobotanice pe o strada din Ploiesti. Este vorba despre Ionut Alexandru Dragomir (29 de ani) si Valentin Ion (30 de ani), tineri care si-au stabilit de ceva vreme „cartierul general” in judetul Prahova.

Mai mult decat atat, la mijlocul anului trecut, Dragomir a fost retinut de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiesti, alaturi de alte noua persoane, intr-un dosar de trafic de droguri de risc, detinere de droguri de risc, pentru consumul propriu, fara drept si efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit procurorilor antimafia, cei doi tineri au detinut, fara drept, in vederea comercializarii pe raza municipiului Ploiesti, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Dupa flagrant, oamenii legii au perchezitionat apartamentul in care Dragomir si Ion locuiau in Ploiesti, unde au gasit si confiscat 300 de grame de substante cu proprietati psihoactive – sub forma de materie vegetala si substante pulverulente, aproximativ 6.700 de lei si 6 telefoane mobile.

Ancheta a inceput in urma cu trei luni, cand un barbat a predat politistilor o cantitate de meterie vegetala pe care a gasit-o asupra fiului sau, cel din urma achizitionand-o la pretul de 100 lei/plic.

In urma cercetarilor, procurorii DIICOT au ajuns la cei doi braileani care vindeau entobotanice consumatorilor din Ploiesti.

Comentarii