stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Directorul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia”, institutie finantata din banii brailenilor, CANTA MANELE | DEDICATII pe ritmurile lui Florin Salam

Ionut Sandel Balaban, directorul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia”, una dintre cele mai prestigioase institutii culturale din Braila, aflata in subordinea Consiliului Judetean, canta, in timpul liber, manele, primind bani pentru a face dedicatii, ca un veritabil lautar.

Balaban, profesor de educatie muzicala, a intretinut atmosfera la o petrecere privata, respectiv un botez, cu melodii ale lui Florin Salam, precum „Traim viata ca sultanii”, „Eu tin capu’ sus si fruntea sus” sau „N-am avut sef de cand sunt eu”.

De mai multe ori, directorul filarmonicii brailene, institutie infiintata in urma cu mai bine de 130 de ani, s-a oprit din cantat pentru a primi bani de la cei care doreau sa-si auda rostit numele.

Recent, consilierii judeteni au dezbatut situatiei institutiei conduse de Balaban, care este finantata din bugetul Consiliului Judetean, unii dintre alesi propunand, din cauza numarului mic de bilete vandute la spectacolele Filarmonicii „Lyra-George Cavadia”, ca accesul la spectacole sa fie gratuit.

 

Comentarii