stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Deputatul Popa vrea sa fie seful PNL Braila: „Vreau sa aduc un nou suflu! Trebuie sa scapam de PSD-istii din PNL”

Deputatul Alexandru Popa a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca va candida pentru fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene PNL, ocupat acum, ca interimar, de Catalin Boboc, secretar de stat in Ministerul Muncii. Popa este singurul parlamentar brailean din coalitia guvernamentala PNL-USR-PLUS-UDMR, aflandu-se la primul mandat.

Popa afirma ca vrea sa aduca „un nou suflu in filiala PNL”, aratand ca are, ca principal obiectiv, marginalizarea membrilor de partid „care au legaturi cu PSD”.

„In primul si in primul rand, prin oportunitatea care mi s-a creat, in urma voturilor brailenilor, de a ajunge deputat, vreau sa aduc un nou suflu in filiala PNL, o noua echipa, o echipa prin care putem sa construim si sa ne batem, cu adevarat, cu PSD. Din punctul meu de vedere, trebuie sa scapam de PSD-istii din PNL, pe care o sa-i enumar la momentul oportun. Acum, sunt in campanie interna. Vreau sa fie o campanie curata, fara atacuri personale. Pe cine va hotari colegii nostri sa sustina si sa castige care cred ei ca e cel mai bun. Dupa alegeri, vom trage linie si vom pleca de la 0, sa construim o organizatie sanatoasa, bazata pe incredere. Dupa alegeri, chiar daca nu ies presedinte, ii voi numi pe PSD-istii din PNL. Nu sunt foarte multi, dar sunt semnificativi. Nu voi da pe nimeni afara din partid, dar oamenii care au legaturi cu PSD vor fi marginalizati si nu vor mai avea putere executiva”, a declarat deputatul liberal.

Alegerile pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene PNL vor avea loc, cel mai probabil, in lunile mai-iunie.

Comentarii