stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Dan Capatina, singurul candidat independent pentru Consiliul Local Municipal: „Schimbarea trebuie sa inceapa din administratie pentru ca sportul brailean sa renasca!”

Antrenorul de kickbox Dan Capatina, singurul candidat independent pentru Consiliul Local Municipal, sustine ca implicarea pentru rezolvarea problemelor municipiului in orice domeniu trebuie sa vina atat din partea administratiei locale, cat si a cetatenilor.

Atunci cand vine vorba despre sportul brailean, cetatenii si-au manifestat, in repetate randuri, interesul pentru revitalizarea acestuia, sustine candidatul.

„Schimbarea trebuie sa inceapa din administratie pentru ca sportul brailean sa renasca. Trebuie sa existe oameni implicati in sport si care au vointa. Sunt convins ca toate proiectele adoptate si implementate pana acum in Consiliul Local Municipal erau necesare pentru rezolvarea unor probleme, dar trebuie sa acordam mai multa atentie si sportului de acum incolo. Indiferent de cine va fi ales pentru functia de primar, indiferent de componenta Consiliului Local Municipal dupa data de 27 septembrie 2020, promit ca voi face echipa cu ceilalti pentru a sustine si adopta proiecte benefice dezvoltarii municipiului, iar, la randul meu, astept ca si ceilalti viitori consilieri locali municipali sa sustina proiectele mele pentru sport, mai ales ca unii dintre ei deja si-au manifestat interesul pentru acest domeniu, avand chiar diverse proiecte”, a declarat independentul Dan Capatina.

Printre obiectivele anuntate pentru mandatul de consilier local municipal in perioada 2020-2024, pe care spera sa-l obtina in urma strangerii voturilor necesare din partea brailenilor, se numara atrenamentele gratuite pentru copiii ai caror familii au o situatie financiara mai putin buna. Dan Capatina s-a oferit voluntar pentru sustinerea antrenamentelor pentru kickbox, intr-un spatiu pus la dispozitie in mod gratuit de autoritati, conform HG 283 din 13 martie 2003, si indeamna si alti antrenori sa-i urmeze exemplul.

Dan Capatina este pe pozitia 15 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Municipal.

Comentarii