stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Cu huiduieli, injuraturi si ministrii pe usa din spate, Codrin Stefanescu l-a uns pe Rotaru sef la PSD Braila, in locul lui Tudose

Dupa doua luni de la demisia din partid a fostului premier Mihai Tudose, social-democratii braileni au un nou sef, a carui alegere a fost o simpla formalitate. Agreat de Liviu Dragnea, senatorul Ion Rotaru a fost anuntat ca fiind noul presedinte al filialei de catre Codrin Stefanescu, mana dreapta a presedintelui PSD, in urma unui vot deschis.

Cu aproximativ 60 de persoane care huiduiau in fata fostului club „Progresul”, scandand lozinici dure la adresa PSD si a lui Liviu Dragnea, Rotaru a obtinut fotoliul de presedinte al PSD fara mari probleme, fiind singurul candidat.

De altfel, la evenimentul care a avut loc duminica, incepand cu ora 10:30, Stefanescu si mai multi ministrii din Guvernul Dancila, printre care Rovana Plumb, Sorina Pintea si Dan Suciu, au intrat pe o usa laturalnica, evitand astfel intrarea principala, unde protestatarii ii asteptau cu pancarte, catuse si chiar injuraturi care nu pot fi reproduse.

Mai mult decat atat, un barbat trecut de prima tinerete a reusit sa intre in sala unde se desfasurau alegerile, strigand „Jos PSD!”, „Ati tradat tara!”, moment in care senatorul Ion Rotaru a cerut sa fie evacuat, fapt care s-a si intamplat.

„In final, vreau sa-l felicit pe domnul presedinte Rotaru. Sunt convins ca sub conducerea lui, PSD Braila va obtine un scor exceptional la alegeri!”, a spus Stefanescu, secretarul-general al PSD, pe care Ion Rotaru l-a laudat pentru talentul oratoric.

In discursul de multumire adresat membrilor de partid, Rotaru, proaspatul presedinte al Organizatiei Judetene PSD, a precizat ca evenimentul poate fi considerat un „semnal de apreciere pentru filiala din partea conducerii centrale a partidului si un mesaj de solidaritate, unitate si forta a PSD”.

Liviu Dragnea nu a mai fost prezent la Braila, asa cum a fost anuntat initial, liderul PSD fiind internat, sambata, intr-un spital privat din Bucuresti, dupa ce a acuzat dureri de spate. Se pare ca Dragnea seful PSD are dubla hernie de disc.

 

 

Comentarii