stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Cascadorii rasului la Braila: Au furat o masina si apoi, dupa ce au lovit o pubela, au abandonat-o. Tinerii, fugariti de jandarmi

Doi tineri braileni, in varsta de 17 si, respectiv, 28 de ani au furat o masina aflata in parcarea blocului A1 din „Capatul lui 4”, insa, dupa ce au lovit o pubela de gunoi, au fugit, abandonand-o. Gasisera in torpedou cheia de rezerva.

Jandarmii i-au fugarit pe cei doi, dupa ce au vazut ca au un comportament suspect, reusind sa-i prinda pe o alee din zona.

Totul s-a intamplat marti, 3 august, in jurul orei 03:00. Tinerii au plecat cu autoturismul marca Renault Clio, insa, dupa cum arata Jandarmeria, „nevand abilitatile necesare pentru a-l conduce”,  au lovit o pubela metalica de gunoi. Inainte sa fuga, hotii au sustras mai multe bunuri din masina, printre care o tableta si trei perechi de ochelari de soare.

Cand i-au zarit pe jandarmi, brailenii au incercat sa scape, incercand fara succes sa se ascunda. Oamenii legii i-au imobilizat in cele din urma, conducandu-i la sediul Politiei, unde li s-a intocmit dosar penal.

Comentarii