stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Carmelia Balanica, braileanca de pe lista PSD pentru europarlamentare: locul 17! | „Braila este un oras PSD-ist!”

Pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare, anuntata public de Liviu Dragnea, se afla si o braileanca, respectiv Carmelia Mariana Dragomir Balanica, vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate.

Propunerea Organizatiei Judetene PSD se afla pe locul 17, un loc neeligibil, in timp ce Dan Nica, presedintele filialei galatene, a prins un loc fruntas. Pe locul 10 se gaseste un alt reprezentant al Regiunii Sud-Est, buzoianul Andi Cristea, actualmente europarlamentar. De altfel, Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a anuntat recent ca organizatiile judetene din Sud-Est, printre care se numara si Braila, ii sustin pe Nica si Cristea pentru a reprezenta Romania in Parlamentul European.

Carmelia Balanica a devenit cunoscuta publicului larg in urma cu aproximativ doua saptamani, cand, la alegerile pentru fotoliul de presedinte al PSD Braila, a sustinut in fata colegilor de partid un discurs devenit viral pe retelele de socializare. Cu o intonatie greu de descris, care a starnit multe remarci negative, Balanica a vorbit, printre altele, despre faptul ca „Romania s-a dezvoltat constant, continuu in ultimii ani”.

„PSD a dovedit ca se poate prin ce a facut pana acum. (…) Braila este un oras PSD-ist si asa ar trebui sa fie intreaga tara, pentru ca noi avem oameni de valoare, noi avem lucruri pe care trebuie sa le promovam si sa ne mandrim cu ele. Impreuna suntem o echipa si impreuna trebuie sa castigam toate alegerile. Atat cele parlamentare, cele la nivel de Parlament European, cat si cele prezidentiale. Sa avem succes!”, a declarat sursa citata.

Comentarii