stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Caprioara care a ajuns in mijlocul Brailei a fost eliberata in salbaticie! | Specialist: „Cerbul, caprioara sunt foarte buni inotatori!”

Caprioara care, in dupa-amiaza zilei de vineri, s-a refugiat in Palatul Administrativ, a fost eliberata intr-o padure. Desi s-a luat in calcul ca animalul sa fie predat Gradinii Zoologice, in cele din urma, specialistii au ales sa o elibereze in mediul natural.

Cel mai probabil, exemplarul care ar avea in jur de 2 ani a traversat Dunarea inot, iar atunci cand a ajuns la mal si-a cautat adapost, spargand un geam de la subsolul cladirii si intrand in sediul Institutiei Prefectului.

„Cerbul, caprioara sunt foarte buni si foarte rapizi inotatori! A consultat-o un medic veterinar si nu a constatat fracturi sau alte probleme de santate”, a declarat unul dintre specialistii Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi.

In intreaga lume, ca un efect neasteptat al pandemiei de COVID-19, animalele salbatice au ajuns pe strazile oraselor care azi sunt mai pustii ca niciodata.

Comentarii