stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Brailean de 46 de ani, sex cu o copila, timp de 2 ani / Fetita se afla in plasament familial la concubina barbatului

Un monstru cu chip de om i-a distrus copilaria unei fetite de doar 12 ani, cu un usor retard mintal, pe care a abuzat-o sexual timp de doi ani, chiar in casa concubinei sale, unde victima se afla in plasament familial.

Vasilica Golea, in varsta de 46 de ani, se afla acum in arest preventiv, cerut de procurorul de caz si admis, joi seara, de Judecatoria Braila.

Totul a inceput in urma cu doi ani, cand copila a fost ademenita in patul barbatului cu dulciuri. Femeia sustine ca nu a banuit nimic, mai ales ca noaptea ia somnifere pentru a putea dormi.

La sfarsitul saptamanii trecute, Vasilica Golea a fost surprins de fiul concubinei sale, in bucatarie, in timp ce intretinea relatii sexuale cu minora. Cum a aflat, femeia s-a dus glont la Politie si a povestit tot ce i-a fost dat sa auda.

„El o lua cu ciocolate, bomboane si ii promitea ca ii va lua telefon sau tableta, asa mi-a zis fata. De doi ani se intampla sa o batjocoreasca, dar nu mi-am inchipuit vreodata asa ceva. Am cazut jos din picioare. Concubinul nu mi-a recunoscut si a iesit pe poarta”, a declarat femeia pentru DEBRAILA.

Barbatul, fost cadru militar la Ianca, are si el o fetita, aflata in grija mamei.

„Nu mi-a trecut asa ceva prin minte. Ea avea 10 atunci, era o copila. Mereu cand vedea la televizor cazuri de pedofilie imi zicea ca i-ar taia si le-ar pune sare pe rana, dar uite…”, ne-a mai precizat cea care o are in casa pe fetita inca de cand era doar un bebelus.

Copila, eleva in clasa a VI-a, a ramas in grija femeii.

Vom reveni cu detalii despre caz!

Comentarii