stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | A FOST PRINS braileanul care a vrut sa sparga un atelier foto, dar A RAMAS CU CLANTA IN MANA | Cate lovituri a reusit sa dea in ultimele luni

Politistii au reusit, marti, sa il prinda pe barbatul care, duminica, in jurul orei 23:45, a vrut sa intre prin efractie intr-un atelier foto de pe bulevardul Independentei, retinandu-l pentru 24 de ore. Individul, care are antecedente penale, va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Pe 3 februarie, aproape de miezul noptii, braileanul, in varsta de 22 de ani, a fost la un pas sa intre in atelierul foto, insa clanta s-a rupt atunci cand a fortat usa. Scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din cladire.

Oamenii legii au stabilit ca este vorba despre Ioan Laurentiu Raducanu, condamnat in urma cu doar cativa ani pentru furt.

Barbatul retinut este banuit ca, in perioada noiembrie 2018-februarie 2019, a savarsit nu mai putin de 13 infractiuni de furt calificat si 4 infractiuni de tentativa de furt calificat, printre care si cea de la atelierul foto.

Comentarii