stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | 11 percheziții DIICOT, la Brăila: TREI bărbați au fost ARESTAȚI | Trafic de persoane și trafic de minori: 37 de mandate de aducere

11 percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor. A fost vizat un grup infracțional organizat. Dosarul este instrumentat de DIICOT Biroul Teritorial Brăila.

Pe 4 octombrie, procurorii antimafia au efectuat 11 percheziții domiciliare în municipiul Brăila și au pus în executare 37 de mandate de aducere.

Potrivit DIICOT, începând cu luna ianuarie 2020 și până în prezent, mai multe persoane ar fi exploatat sexual, în țară și în străinătate, 10 persoane, dintre care 7 minore.

Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila și reținerea, pentru 24 de ore, a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, toți din Brăila.

Ulterior, pe 5 octombrie, Tribunalul Brăila a dispus față de trei bărbați măsura arestării preventive și măsura arestului la domiciliu față de celălalt bărbat.

Astfel, Zabar Safta, Nicolae Robert Safta și Ciprian Petruș Ciobotaru au fost arestați preventiv. În cazul lui Ionuț Ilie a fost dispus arestul la domiciliu.

VIDEO: CLICK AICI

Comentarii