stiri Braila – debraila.ro

VIATA BATE FILMUL | Tanar brailean, posibil drogat, gasit de politisti gol pusca, in timp ce forta o fata de 13 ani sa intretina relatii sexuale orale

Scena halucinanta a avut loc vineri, 19 ianuarie, in jurul orei 11:00, intr-o casa de pe strada Viilor, o strada paralela cu digul Braila-Galati.

Politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica, aflati in tipul unei misiuni de patrulare, au fost opriti de un brailean, in varsta de 41 ani, proprietarul unui imobil din zona, care le-a solicitat ajutorul pentru scoaterea din locuinta a unui individ aflat in stare de ebrietate si sub influenta unor substante ilegale, care ar fi patruns in casa fara acordul sau.

Proprietarul imobilului le-a mai spus politistilor locali si faptul ca barbatul respectiv incearca sa abuzeze sexual o minora, distrugand, totodata, diverse bunuri din imobil.

Ajunsi la fata locului, politistii locali au gasit un tanar de 29 de ani, complet dezbracat, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, extrem recalcitrant. Intr-o camera se afla si o minora de 13 ani, care, printre lacrimi, a povestit ca barbatul, pe care il cunostea, i-a cerut sa intretina relatii sexuale orale, iar cand a refuzat, ar fi incercat sa o forteze. Inainte de a-i face propunerea indecenta, tanarul a prizat un praf alb, dintr-un pliculet, devenind apoi violent.

Barbatul gol pusca a fost incatusat si condus la sediul Politiei Locale, fiind sesizata Politia Municipiului, pentru continuarea cercetarilor, dar si Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, pentru efectuarea unei anchete sociale si acordarea de sprijin si consiliere fetitei.

Minora, care provine dintr-o familie dezorganizata, a sustinut ca a fost adusa in casa de pe strada Viilor de prietenul ei si de cel care a vrut sa o violeze, care il cunosteau pe nepotul proprietarului. Imediat dupa sosire, atat nepotul proprietarului cat si prietenul minorei au fost batut si injurati de tanarul saltat de politisti, ambii parasind locuinta si lasand-o pe fata singura.

Cand proprietarul casei a revenit la domiciliu, i-a solicitat tanarului sa plece, insa a refuzat, amenintandu-l cu acte de violenta, motiv pentru care barbatul de 41 de ani a apelat la politistii locali.

Comentarii