stiri Braila – debraila.ro

VESTE MARE de la HC Dunarea: handbalul brailean va avea echipa si in Divizia A | Antrenor, profesorul Cristian Preda

Incepand cu acest sezon, HC Dunarea infiinteaza echipa de Divizia A, care va participa in editia de campionat 2018-2019. La echipa din esalonul secund vor evolua eleve ale Liceului cu Program Sportiv, care vor avea posibilitatea sa creasca in valoare pentru a putea mai tarziu sa faca pasul catre Liga Nationala.

„Pe langa echipa mare si grupele de junioare si minihandbal, conducerea clubului a reusit sa realizeze si o grupare de Divizie”, a anuntat HC Dunarea prin intermediul unui comunicat de presa.

Coordonatorul noului proiect la HC Dunarea, in calitate de antrenor, este profesorul Cristian Preda de la LPS, fost antrenor principal si secund al HC Dunarea, echipa de Liga Nationala, cand a castigat 3 medalii, doua de bronz si una de argint. Totodata, Preda a fost antrenor al Nationalei de Tineret a Romaniei, obtinand medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016.

„Ma bucur de aceasta colaborare dintre Liceul cu Program Sportiv si HC Dunarea, si anume formarea unei echipe de Divizie. Este o sansa pentru acesti copii din Braila sa joace si sa creasca in valoare. Preiau o echipa de tinere talente si imi doresc ca fiecare dintre ele sa munceasca mult iar la un moment dat sa faca pasul catre echipa mare. Pentru ele este o mandrie ca joaca la un club precum Dunarea Braila si sunt convins ca fiecare isi doreste sa ajunga la echipa mare”, a declarat antrenorul princial al echipei de Divizie.

Comentarii