stiri Braila – debraila.ro

Veste importanta pentru fanii HC Dunarea: echipa de handbal are MAGAZIN ONLINE!

HC Dunarea puncteaza la capitolul imagine, lansand, in dimineata zilei de marti, magazinul online, unde zeci de produse cu insemnele clubului, de o mare calitate si cu o gama frumoasa si diversificata ii asteapta pe fani. Puteti vizita magazinul accesand urmatorul link: shop.hcdb.ro!

„Avem o gama larga de produse, iar pe site poti achizitiona, tricouri oficiale de joc, tricouri cu autografe, fanioane, cani cu echipa sau cu jucatoarea ta favorita, esarfe dar si multe accesorii, pixuri, brelocuri, odorizante de masina si multe altele. Preturile sunt pentru toate buzunarele, un tricou oficial cu insemnele clubului, cu nume si numar este 250 de lei, o minge pentru copii este intre 40-60 de lei, o cana cu jucatoare sau cu echipa este 35 de lei. Transportul este gratuit celor pentru cei care fac achizitii de peste 100 de lei si achita cu cardul, pentru celelalte comenzi plata transportului fiind de 25 de lei. Pentru echipamentele personalizate cu nume, numar si la solicitare cu autograf jucatoare, plata se face direct cu cardul”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al HC Dunarea.

Totodata, clubul de handbal a lansat si doua concursuri, unul desfasurandu-se pe pagina oficiala de Facebook:

„Da share public la ACEASTA POSTARE + like la pagina de Facebook a echipei si poti fi printre cei 10 care vor castiga un cadou din partea clubului, fanioane, esarfe sau tricouri. Acest concurs se desfasoara in perioada 3-13 martie, iar pe 14 martie vom anunta castigatorii!

Concurs 2 : Asteptam brailenii alaturi de noi – iar primii 5 care achizitioneaza orice produs si face plata cu cardul vor primii coletul chiar din mana unei jucatoare!”

HC Dunarea le propune suporterilor ca la urmatorul meci de pe teren propriu, pe 11 aprilie, cand echipa de handbal va intalni CS Rapid Bucuresti sa umple Sala Polivalenta cu insemnele clubului: „Te asteptam cu tricoul HCDB pe tine sau cu o esarfa la gat sa sustinem in continuare echipa.”

„Ne-am gandit sa raspundem afirmativ dorintelor si solicitarilor suporterilor de a putea achizitiona echipamente cu insemnele clubului si am creat o platforma online de unde iubitorii echipei Dunarea Braila isi pot achizitiona echipamente. Modalitatea de achizitie este una facila in sensul ca, din fata telefonului sau a calculatorului, acestia pot comanda orice produs de pe pagina si il vor primi prin intermediul curierului la destinatia dorita, fara prea mult efort. Pentru comenzile peste 100 de lei transportul este gratuit. Un aspect important este ca echipamentul achizitionat poate fi personalizat cu nume, numar si la solicitare cu autograf insa acesta poate fi platit doar online cu cardul, cand se face comanda. Avand in vedere ca suntem la incepu,  stocul este unul limitat, iar, pe viitor, ne dorim sa diversificam gama si sa aducem si alte produse solicitate de suporteri”, a declarat George Caranica, presedintele clubului.

Comentarii