stiri Braila – debraila.ro

VESTE BUNA pentru BRAILA: 70 de teste noi au REZULTATE NEGATIVE, printre care si cele pentru DOI pacienti internati | REZULTATE NEGATIVE si in centrul unde au fost confirmate 3 cazuri

70 de rezultate pentru testele COVID-19A au ajuns, marti seara, la Braila. Vestea buna este ca toate sunt negative, potrivit prefectului Catalin Boboc.

Printre cele 70 de persoane testate se numara doi pacienti internati deja in spital, confirmati in urma cu ceva vreme. Cei doi vor fi externati, iar la „Boli Infectioase” vor mai ramane doar 6 pacienti cu noul coronavirus.

Un alt rezultat negativ este pentru un pacient, beneficiar al unui centru pentru persoane cu dizabilitati, care prezenta simptome asemanatoare cu cele ale infectiei cu COVID-19, fiind internat la Spitalul 3, transformat in spital-suport COVID-19. Acesta va fi transferat in corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta, pe Soseaua Buzaului.

Restul testelor cu rezultate negative apartin celorlalti beneficiari ai centrului din subordinea Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, acolo unde au fost confirmate pozitiv o asistenta si doua infirmiere.

Exclusiv | COVID-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Braila: o asistenta si doua infirmiere!

Comentarii