stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Traficul in Braila era mult mai sigur in perioada politistilor din dosarul „Mita la Rutiera”. Sper sa se intoarca la serviciu”

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) considera ca traficul „era mult mai sigur” in perioada in care pe strazi actionau cei 21 de politisti trimisi in judecata in dosarul „Mita la Rutiera”, sustinand ca „nu erau atat de multe accidente datorate persoanelor aflate in stare de ebrietate”.

„Aproape ca nu este zi sa nu citesc in presa de soferii bauti ce circula pe drumurile publice, unii si fara permis de conducere. Este un fenomen ce a luat amploare, nu mai exista siguranta in trafic. Politia este la datorie nu am nimic de reprosat, isi fac treaba cum trebuie insa, consider eu ca ar trebui intensificate controalele in trafic asupra soferilor bauti. Teribilism, prostie, sau inconstienta, unii soferi sunt oameni maturi in toata regula, altii sunt pusti inconstienti, ce vor cu tot dinadinsul sa isi impresioneze prietenii sau iubitele, sfarsind tragic la varste mult prea fragede lasand in urma durere asupra familiilor lor. Eu unul sincer va spun, si stiu ca multi ma vor apostrofa, regret lipsa generatiei de politisti de acum 2 ani. Ma refer la cei ce au probleme acum cu legea, sper sa le rezolve si sa se intoarca la serviciu, in slujba cetateanului, era mult mai sigur traficul in perioada lor de exercitiu, nu erau atat de mult accidente in trafic datorate persoanelor afalte in stare de ebrietate!”, a scris Varga pe o retea de socializare.

Liberalul a mai adaugat faptul ca si el a fost amendat, atunci cand a incalcat legislatia, de politistii mentionati, cunoscandu-i personal pe multi dintre acestia: „Stiau ca nu circul niciodata baut, dar cu toate astea isi faceau datoria si ma puneau sa suflu in etilotest. Poate nu au fost usa de biserica dar va spun ca nu existau atatia soferi bauti, asa multe accidente auto. Aveau un comportament demn de invidiat, controlul era control, sanctiunea era sanctiune.”

Comentarii