stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Si de votul brailenilor depinde cum va arata Romania dupa 11 decembrie, daca in fruntea Guvernului va sta integrul Ciolos sau condamnatul Dragnea”

Deputatul liberal Vasile Varga, numarul 2 pe lista Organizatiei Judetene PNL pentru Camera Deputatilor, ii indeamna pe braileni sa se prezinte la vot pe 11 decembrie, aratand ca Romania de dupa alegerile parlamentare poate fi o tara care va merge „inainte” daca Dacian Ciolos va ramane premier.

„Dacian Ciolos este un profesionist integru, o persoana careia nu i se poate reprosa nimic din ceea ce a devenit o obsinuinta in politica romaneasca. Nu putem vorbi de populism sau mediocritate cand vine vorba de Ciolos, deci de coruptie nici macar nu poate fi vorba. Eu, va spun sincer, un astfel de prim-ministru imi doresc. Cred ca si romanii vor alege ca tara sa mearga inainte, nu inapoi, intelegand ca votul de pe 11 decembrie este crucial pentru Romania. Si de votul brailenilor depinde cum va arata Romania dupa alegeri, daca in fruntea Guvernului va sta integrul Ciolos sau condamnatul Dragnea. Am folosit doua cuvinte desprinse din realitate si care sunt imposibil de contestat, dar care explica cel mai bine cele doua drumuri pe care poate merge tara noastra, a spus Varga.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca Dacian Ciolos este garantul unei guvernari in care „coruptia, minciuna, incompetenta si aroganta” sa nu se regaseasca.

Comentarii