stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Se puteau plomba strazile din Braila fara licitatie, pentru ca nu sunt sume exorbitante. Trebuiau plombate prima data toate gropile unde iti mai rupi o bascula la una dintre roti”

Deputatul liberal Vasile Varga, candidat pentru un nou mandat in Parlament, a declarat, miercuri, ca Primaria putea demara lucrarile de plombare a gropilor din oras fara licitatie, in contextul in care primarul Marian Dragomir sustine ca nu s-a intervenit pana acum pe strazi pentru ca licitatia este blocata de contestatii.

„Eu nu cred ca este nevoie de o licitatie pentru a plomba strazile. Cred ca trebuiau plombate prima data toate gropile unde iti mai rupi o bascula la una dintre roti. Se putea, cu un pic de efort. Nu sunt sume exorbitante ca sa trebuiasca sa faci licitatie, cum spune legea. Exista veniturile necesare, prinse in buget, daca nu mai faci o hotarare de Consiliu Local Municipal. Se putea face cate ceva, nu sa nu faci nimic ca nu iti permite licitatia”, a precizat parlamentarul.

Varga s-a aratat curios sa vada, atunci cand va fi anuntat, cine va castiga licitatia organizata de Primarie: „Probabil vor veni aceleasi societati care au fost si in anii trecuti, cu siguranta. Chiar sunt curios sa vad cine sunt noile societati comerciale care vor castiga asfaltarea in municipiu.”

Comentarii