stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): ”Romanii sunt satui de legea pumnului in gura, de mizerii si hotii, de un prim-ministru incult si un Dragnea penal”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) sustine ca ”protestatarii vulcanici”, care au avut un comportament violent in timpul protestului din Piata Victoriei, ”au fost trimisi pentru a instiga”, in incercarea de a umbri manifestatia romanilor care ”s-au saturat de sistem, de legea pumnului in gura, de mizerii si hotii”.

”Nu vad Floricici Dansatoare, nu vad puradei pusi sa danseze de parinti, nu vad amarati adusi cu autocarul de la distanta, platiti cu 100 de lei si o cutie de bere, nu vad oameni obligati de partid sa iasa in strada, nu vad alcoolicii carora le storci nasul si iese tuica. Nu, sunt oameni veniti de la mii de kilometri distanta, pe banii lor, oameni ce au fost nevoiti sa-si paraseasca familiile cautand in alte tari un trai mai bun, oameni din diferite categorii sociale satui pana peste cap de hotiile cu care ne-a obsinuit PSD de 30 de ani”, a mentionat Varga.

Liberalul a mai precizat ca romanii s-au saturat si de Viorica Dancila, ”un prim-ministru incult”, ”de un Dragnea penal si de un guvern dirijat din umbra de acelasi penal Dragnea”.

Comentarii