stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): ”Nu am vazut nicio realizare a primarului Marian Dragomir. Simionescu a fost un primar foarte bun”

Deputatul liberal Vasile Varga a declarat, in cadrul emisiunii ”Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca Aurel Simionescu a fost ”un primar foarte bun”, adaugand faptul ca nu poate comenta prestatia lui Marian Dragomir ca primar pentru ca nu a vazut ”niste realizari”.

”Simionescu a fost un primar foarte bun. Despre toate proiectele initiate de Cibu (n.r. PNL), Dorobantilor, Calarasilor, Chercea, niciodata nu a spus Simionescu ca sunt proiectele lui, ci ca le continua pe cele incepute de predecesorul sau. A fost demn de admirat. Si, in al doilea rand, probitatea morala si experienta in administratie ale lui Simionescu l-au facut sa fie un primar bun. De Dragomir, deocamdata, nu pot sa vorbesc, pentru ca nu am vazut niste realizari. Daca vor exista realizari, chiar daca Dragomir nu e de la PNL, voi iesi public si voi spune ca a facut lucruri frumoase. Nu am vazut nicio realizare a lui Dragomir”, a spus parlamentarul PNL.

Totodata, Varga a tinut sa precizeze ca, in timpul mandatelor de primar ale lui Anton Lungu, Braila a fost ”cel mai curat oras din Romania”.

Comentarii