stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Filiala Braila este atasata de Ludovic Orban – un simbol pentru liberali, ca sa vorbim cinstit”

Ludovic Orban, unul dintre cei doi candidati inscrisi, pana acum, in cursa pentru sefia PNL, celalalt fiind Catalin Predoiu, s-a aflat, miercuri, la Braila, pentru a se intalni cu membrii organizatiei. Fostul ministru al Transporturilor va reveni in randul liberalilor braileni, undeva intre 2 mai si 15 iunie, cand va avea loc Congresul PNL, pentru a-si prezenta motiunea.

„In Braila cred ca am fost de zeci de ori. Am fost in campania in care am castigat Primaria cu domnul Cibu. Am, aici, oameni foarte apropiati, de la domnul Varga, pana la domnul Cortez, de la Alex Danaila, care este acum candidat la functia de presedinte, pana la Cirligea, pe care il apreciez. Cunosc o multime de membri de partid. Eu sper sa degaje o echipa puternica, care sa poata aborda cu sanse mari viitoarele batalii electorale din 2019 si 2020”, a spus Orban in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila.

In cadrul unei conferinte de presa, la care a participat si Ludovic Orban, presedintele interimar al PNL Braila, deputatul Vasile Varga, a afirmat ca „filiala Braila este atasata de Ludovic Orban”, pe care l-a descris ca fiind „un simbol pentru liberali”.

„Nu e nevoie de cineva care sa puna o vorba buna pentru domnul Orban. Cunoaste fiecare primar in parte, fiecare membru vechi in parte. Nu este prima data cand vine la Braila. Vine cineva la conducerea partidului care reprezinta un simbol, ca sa vorbim cinstit. Domnul Orban reprezinta un simbol pentru noi”, a mai adaugat Varga.

Comentarii