stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): “Dupa fotbal, baschetul… Incet, incet, la Braila, o sa ramanem doar cu partidul mult iubit”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) a comentat pe o retea de socializare retragerea din Liga Nationala a echipei de baschet “Cuza Sport”, lansand un atac voalat la primarul Marian Dragomir si PSD.

Liberalul sustine ca “sportul este bun doar in campania electorala sau cand il confisca politicienii si il transforma in masinarie de voturi”, vorbind despre politicieni care “se comporta de parca dau bani din buzunarul lor”.

“Am ramas fara echipa de baschet in Liga Nationala, din pacate! Primarul Dragomir, din ce inteleg, nu si-a respectat promisiunea de a finanta Cuza Sport in continuare, facuta chiar in scris. (…) Pai, ce ne trebuie noua sport? De ce sa aiba cei mici un loc in care sa invete despre fair-play, rigurozitate sau un stil de viata sanatos? Simplu, pentru ca, la un moment dat, politicieni care se comporta de parca dau bani din portofelul lor, nu din banii nostri, considera ca nu le mai aduce niciun beneficiu. Dupa fotbal, baschetul… Incet, incet, la Braila, o sa ramanem doar cu partidul mult iubit”, a precizat Varga.

In urma cu doar cateva zile, echipa de seniori a “Cuza Sport” s-a retras din Liga Nationala de baschet masculin din cauza problemelor financiare cauzate de lipsa sustinerii din partea autoritatilor locale.

Mircea Totolici, presedintele “Cuza Sport” l-a acuzat pe primarul Dragomir ca este vinovat de situatia in care a ajuns clubul.

Comentarii