stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), dupa ce majoritatea PSD-ALDE i-a respins amendamentele pentru judetul Braila: „Brailenii ar trebui sa stie ca PSD le ignora orice problema”

Deputatul Vasile Varga (PNL) a precizat, pe o retea de socializare, ca amendamentele pe care le-a adus impreuna cu deputatul Antoaneta Ionita la bugetul pe 2019 au fost respinse de majoritatea PSD-ALDE din Parlament. Liberalul sustine ca „locuitorii judetului Braila ar trebui sa stie ca PSD le ignora orice problema”.

„(…) Starea drumurilor din judet, reabilitarea de scoli si camine culturale in diferite localitati, investitii in aductiuni de gaze sau de electricitate, extinderi ale unor retele de apa si canalizare, infiintarea unor platforme pentru depozitarea deseurilor menajere sau construirea de piete agro-alimentare in judet, nimic nu i-a interesat pe actualii guvernanti. Pentru PSD comunitatile, soarta acestora, nevoile de investitii nu exista! Nici macar propunerea de a infiinta trei centre de depozitare a legumelor, fructelor si florilor in judet, un demers care ar reprezenta un sprijin pentru agricultori si garantia unui comert civilizat, intr-un judet preponderent agricol, nu a fost ascultata. Nici macar alocarea de fonduri pentru realizarea unei strategii de dezvoltare economica a judetului Braila, care sa sustina investitiile in urmatorii ani nu a fost considerata importanta”, a adaugat parlamentarul.

Dupa respingerea celor nu mai putin de 35 de amendamente aduse, Varga a catalogat comportamentul coalitiei de guvernare PSD-ALDE ca fiind „iresponsabil”.

Comentarii