stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), dupa ce i-au fost respinse amendamentele privind reabilitarea unor drumuri din judetul Braila: „Poate pe premier il intereseaza doar drumurile pe care calatoreste domnia sa”

Amendamentele deputatului liberal Vasile Varga la bugetul pentru 2017 au fost respinse in Parlament, „fara prea multe explicatii”, dupa cum precizeaza chiar parlamentarul. Varga ceruse bani pentru modernizarea drumurilor din comunele Sutesti si Gropeni, dar si pentru reabilitarea drumului dintre Sutesti si Dedulesti.

„Fara niciun fel de argument au fost respinse. Chiar si asa, in fata evidentei, l-am auzit pe premierul Sorin Grindeanu vorbind in Parlament, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, despre interesul major al guvernului pe care il conduce fata de infrastructura si solicitarile primarilor din tara. Ma intreb daca nu cumva facea referire la solicitarile primarilor PSD. Ma gandesc ca poate pe premier il intereseaza doar drumurile pe care calatoreste domnia sa, caci, de exemplu, amendamentele mele au fost respinse fara prea multe explicatii. E trist pentru ca brailenii care circula pe drumurile respective n-au nici cea mai mica vina, insa asa se intampla cand doar componenta politica dicteaza”, a declarat Varga.

Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat cu 208 voturi pentru si 105 impotriva, iar cel al asigurarilor sociale, cu 208 de voturi pentru si 107 impotriva.

PNL, USR si PMP au votat impotriva proiectelor de buget.

Comentarii